Hi’ Introductie SE Xperia Play’

  • September 12, 2017
  • By buropulse
  • Comments Off on Hi’ Introductie SE Xperia Play’

Verhaal

Game Phone Tags
De Sony Ericsson Xperia PLAY is zowel een smart- als een gamephone. Klanten van Hi kunnen op deze telefoon de meest waanzinnige games spelen, maar natuurlijk ook gewoon bellen en internetten wat je bijna zou vergeten. Deze ‘best of both worlds’ Android smartphone verdient dan ook een bijzondere guerilla actie.

Foursquare

Opvallende tips op Foursquare trekken de aandacht en vormen zo onderdeel van de guerrilla actie van Hi en Sony Ericsson. Op diverse populaire plekken zien gebruikers als tip bijzondere tags met daarbij een passende foto. Eén deel van de tag slaat op de game functie en de ander op de sociale functie van de telefoon. Bijvoorbeeld de tip bij Schiphol: “Hier crashte ik mijn Spitfire en boekte een lastminute via Schiphol.nl”.

Wildplakken

Daarnaast hangen in verschillende steden grote posters met tags. Bijvoorbeeld: “Hier gaf ik 20 zombies een headshot en sms'te mijn moeder dat ik later kwam”. Beide guerrilla tags geven een URL die verwijst naar een website waar de gebeurtenissen op de posters tot leven kwamen.

#guerilla #introductietelefoon #sonyericsson

×